П`ятниця, 26.04.2024, 11:27                                                         Неофіційний сайт смт. В. Березовиця
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
Категорії розділу
смт. Велика Березовиця [10]
Політика [2]
Освіта [1]
Спорт [1]
Україна [5]
Сайт VB [4]
Розваги [14]
Меню сайту

смт. Велика Березовиця


Гроші & Робота


Культура


Розваги


Інше

Форма входу
Наше опитування
Оцініть сайт ?
Всього відповідей: 67
Статистика
Тиц и pr сайта


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні нас відвідали:


Зареєстровано на сайті

Всього: 24
Нових за місяць: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Из них

Адміністраторів: 1
VIP: 5
Перевірених: 0
Звичайних: 18

З них

Хлопців: 16
Дівчат: 8

Калькулятор
 
Головна » 2012 » Серпень » 14 » Тернопільські шахраї стають винахідливішими та удосконалюють схеми “розводів”
10:34
Тернопільські шахраї стають винахідливішими та удосконалюють схеми “розводів”
На жаль, передбачити з якою новою генераторською ідеєю шахраї завтра завітають до вашої оселі – нереально, тому для початку – загальні поради, дотримуючись котрих, зведете до мінімуму фінансові втрати, а, заодно, збережете свої нерви .


Ніколи, за жодних обставин не пускайте на поріг свого помешкання невідомих вам людей, а тим більше не залишайте їх у квартирі чи будинку одних. Не спокушуйтеся на вигідні покупки, чи привабливі пропозиції – пам’ятайте, в сьогоднішньому світі задарма не буває нічого. Якщо на ваш мобільний телефон прийшло повідомлення про великий виграш, чи голос у слухавці переконує, що вашим близьким і рідним потрібна допомога у вигляді грошових переказів, найперше біжіть не до банкоматів чи терміналів, а зателефонуйте, чи зайдіть до найближчого відділення міліції – величезна ймовірність, що вас обдурюють. Адже, якщо й міліціонери затримали когось з ваших родичів, то грошей у вас точно ніхто не вимагатиме, радше порадить звернутися за допомогою до адвоката. Словом, ретельно фільтруйте усю інформацію в якій бодай раз згадується лексема «гроші».
А зараз – про ті шахрайські новинки, про які, можливо, ви ще не чули, але які – уже на озброєнні пройдисвітів.

Довіра вартістю 17000 американських доларів

Засуджувати жінку, котра прагне бути щасливою – права не маємо, проте, коли «кохання» обрамлюється у вінок «зелених» купюр, застерегти про це інших – святий обов’язок.
На одному з телеканалів тернополянка прочитала смс-повідомлення про те, що молодий і забезпечений чоловік шукає супутницю життя. Оголошення так зацікавило жінку, що та швиденько набрала вказаний номер телефону і натиснула клавішу «виклик». Зв’язок було встановлено. Далі обмін фотографіями через ммс і щоденне спілкування в телефонному режимі. У своїх розмовах мобільний залицяльник постійно натякав на бажання мати лише серйозні взаємини, адже він людина солідна – власник мережі крамниць, тому легковажних інтрижок не заводить. Словом, молода жінка уже подумки приміряла весільну сукню і уявляла себе дружиною великого бізнесмена із сходу України. Далі мова пішла про зустріч. І тут «наречений», так би мовити, вирішив перевірити тернополянку: чи справді вона йому довіряє, чи, може, їхнє спілкування – це несерйозно. Уявіть стан жінки, котра всім серцем бажає зустрічі, а їй дорікають легковажністю. Звичайно, вона готова на все заради щастя. Залицяльник цього й чекав.

Далі була вказівка перечислити на вказаний картковий рахунок сімнадцять тисяч доларів, запевнення, що це лише для перевірки серйозності намірів створити сім‘ю, а завтра ж гроші будуть їй повернені і,звичайно, аби затягнути якнайміцніше шахрайські тенета – палке зізнання в коханні. Мов навіжена, тернополянка збирала потрібну суму – і в подруги позичила, і кредит взяла, і все своє вишкребла до копійки. Коли гроші були перераховані, ще декілька днів «бізнесмен» давався чути, а далі зник. На зустріч потерпілій таки довелося йти, щоправда не з «нареченим», а з працівниками міліції. Оперативники доклали усіх зусиль і робота принесла бажаний результат.

У Сімферополі було затримано молодого чоловіка, котрий знімав з картки перераховані тернополянкою кошти. Найімовірніше, затриманий не один причетний до цього шахрайського випадку. Тому проводяться оперативні заходу з пошуку та затримання інших підозрюваних осіб.

Банка меду від доньки за тисячу сімсот гривень

Гостей у своєму помешканні 83-річний тернополянин не чекав. Але у двері постукали. Коли дідусь відчинив, на порозі стояла молода жінка і, усміхаючись, запевнила, що приїхала з Італії та привезла старенькому гостинець від доньки – банку меду. Пенсіонер зрадів такому шанобливому ставленню та увазі й впустив гостю до хати. Далі були розмови ні про що, а перед відходом молодиця попросила позичити їй трохи грошей, мовляв, не турбуйтеся, сьогодні ввечері донька вам зателефонує, все пояснить , а згодом пришле борг. Пенсіонер, нічого не підозрюючи, вийняв зі сховку тисячу вісімсот гривень, простягнув їх доньчиній «подрузі» і запевнив, що це останні його збереження. Якою ж «милосердною» виявилася гостя, коли повернула старенькому сотню, аби тому було за що хліба купити. З поклінними подяками гостя пішла з квартири.

Дідусь довго чекав дзвінка з далекої Італії. Та донька не давалася чути, і грошей, позичених її «коліжанці» не повертала. Чому? Це довелося пояснювати немічному пенсіонерові уже співробітникам міліції.

Дешеве борошно за ціною червоної ікри

Шахрайську схему з продажу дешевого борошна крутії розіграли в одному з сіл Хмельницької області. Але й мешканцям нашого краю не завадить знати про крутійську «новинку», аби, не дай Боже, не потрапити на подібний гачок.

На подвір’я старенької селянки зайшли невідомі торгаші і стали дешево пропонувати мішок борошна. Жінка, можливо, й не погодилася б купувати товар, якби не дуже приваблива ціна. Здавалося, мука – в коморі, гроші – в кишені, що ще затримувало продавців. Та останні попросили розміняти двісті гривень дрібними. Бабуся пішла до хати, залізла до сховку, «розбила» двохсотку і повернулася на подвір’я. Але й це не спровадило торговців. Мішок з муки,– ось що попросили повернути пенсіонерку. А за ним треба йти до комори. Поки бабуся шукала мішок, в її сховку з грошима господарював торгаш. Що втратила усі свої збереження, селянка одразу й не запідозрила, а коли помітила пропажу, за продавцями борошна й слід простиг. Хмельницькі оперативники проводять заходи щодо встановлення осіб шахраїв та їх затримання.

Джерело: www.0352.com.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 823 | Додав: Admin-Volodymyr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
...
Союз Українок
Пошук
Це цікаво
Погода
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-чат
Архів записів
Безкоштовний хостинг uCoz